Tehnička podrška (CTS)

IMG_20191101_102113Kompanija Galeb Metal Pack svojim klijentima pruža tehničku podršku koja je gotovo jednistvena u našoj oblasti rada. Sa preko 90 godina rada i iskustva u ambalažnoj industiji, garantujemo svojim klijentima vrhunsku podršku u svakom trenutku, širom Evrope.
Naš primarni cilj je izgradnja partnerskih odnosa sa našim klijentima koja se bazira ne samo na visoko kvalitetnim proizvodima, već i na održavanju nivoa kvaliteta usluge u svim fazama životnog ciklusa proizvoda, i na pružanju kvalitetnih konsultantskih usluga. Stalnim obilascima svojih klijenata gradimo dobre odnose.
U svojim redovima imamo tim iskusnih inženjera koji su na raspolaganju da ispune sve zahteve naših klijenata. Posedujemo bogato iskustvo u svim tehni-
čkim procesima i sistemima koji imaju primenu u ambalažnoj industriji. Naši inženjeri su specijalizovani za pružanje tehničke podrške klijentima u procesima punjenja i ambalažiranja žestokih alkoholnih pića, gaziranih napitaka, negaziranih napitaka, vina, piva, prehrambene industrije, proizvoda farmaceutske industrije i hemijske industrije.
Shvatamo da za naše klijente ogroman značaj imaju faktori kao što su cena proizvoda, efikasnost proizvo- dnje, trošak stajanja proizvodnje usled kvarova i slični faktori.
Svakodnevnim radom istražujemo nove mogućnosti i načine kako bismo najboljim rešenjem zadovoljili vaše potrebe u pogledu:

  • Pravilnog izbora materijala
  • Analize i adaptacije tehnoloških procesa u cilju podizanja efikasnosti
  • Redizajna i adaptacije proizvoda u cilju poboljšanja karakteristika proizvoda

MAGACIN/LOGISTIKA TRANSPORT

Naša kompanija svojim klijentima pruža logističku podršku u poboljšanju performansi lanca snabdevanja.
Nudimo vam pomoć u unapređivanju proizvodnih procesa, izboru, preseljaju i montaži postojeće opreme, puštanju u rad nove opreme.
Obratite nam se za savet ukoliko imate nedoumice vezane za vaš postojeći proizvod, izbor ambalažnog rešenja ili prilikom razvoja novog proizvoda. Uvereni smo da vam možemo ponuditi pravo rešenje.

PROIZVODI KOMPANIJE GALEB METAL PACK SE KORISTE NA SLEDEĆIM TRŽIŠTIMA:

ALBANIJA
BOSNA I HERCEGOVINA
BUGARSKA
KANADA
ČESKA

FRANCUSKA
CRNA GORA
GRČKA
HRVATSKA
ITALIJA

MAĐARSKA
MAKEDONIJA
MOLDAVIJA
NEMAČKA
POLJSKA

RUMUNIJA
RUSIJA
SLOVAČKA
SLOVENIJA
SRBIJA

ŠPANIJA
ŠVAJCARSKA
ŠVEDSKA
TURSKA
UKRAJINA